Doneren

The Song (werktitel) wordt een korte (15 min) muziekdocu waarin de kijk op Nederland, door de ogen van één van de meest invloedrijke Americana singer-songwriters David Olney, centraal staat. Ieder optreden heeft een bijzondere sfeer en klik tussen publiek en artiest. Maar wat ligt aan de oorsprong van Olney’s band met Nederland? Het verhaal wordt ondersteunt door muziek, lyrics en proza. Op deze wijze geven we ook aandacht voor vaak noodlijdende kleine podia in Nederland die ruimte bieden aan kundige internationale acts. Op dit moment ondersteunen we twee manieren van doneren: - Offline doneren (overschrijven na het invullen van het formulier) - Doneren via Paypal
59.67% opgehaald
€895,00 gedoneerd van doel €1500,00
12 donateurs

Waarom doneren?
Om deze korte documentaire te realiseren hebben we natuurlijk geld nodig. Het gaat hier niet om een enorm budget, dus alle kleine beetjes helpen. Ook al werken we vooral vrijwillig aan dit project, zijn er toch altijd onkosten die we moeten maken. Het gaat hier om reiskosten, apparatuur en het inzetten van extra camera’s en crewleden voor beelden van een concert.

Ondanks alle vrijwillige bijdrage zijn er natuurlijk altijd kosten verbonden aan film. Het gaat hier natuurlijk ook over apparatuur, maar ook over bijvoorbeeld reiskosten en nabewerking. Er zijn hoe dan ook kosten verbonden. Maar voor 175 euro hebben we bijvoorbeeld onze reiskosten al voor een groot deel gedekt, voor 250 euro kunnen we veel doen voor de distributie van de film en voor 500 euro kunnen we een montageset huren zodat we de film in elkaar kunnen zetten.

We zijn blij met ieder bedrag.

Hoe doneren?
Er zijn diverse manieren om geld over te maken. Wij geven een voorkeur aan een overschrijving van de bank via het onderstaande formulier, omdat dit voor onze administratie het beste is.

U kunt geld overmaken naar:

NL98 RABO 0300 2994 27 ter attentie van Coöperatie Hatseflats U.A.

Stuurt u vooral even een e-mail naar betalingen@olneydoc.nl zodat wij weten van wie het bedrag afkomt. Tenzij u natuurlijk anoniem doneert.

Coöperatie Hatseflats U.A. (www.hatseflatsmedia.nl) is ons productiebedrijf.

Uw donatie
Details
Betaling
Kies uw betaalmethode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2019 Olney Doc | Pop Rock by Catch Themes